Cele mai bune jocuri pentru Xbox One

Cele mai bune jocuri pentru Xbox One

În zilele noastre, oferta de jocuri pentru Xbox One este mai bogată ca oricând. Iar orice gamer respectat, investește frecvent în modele noi, care să îi ofere experiențele pe care le caută. Dacă în trecut v-ați arătat foarte entuziasmați de cele mai așteptate jocuri a anului 2017, ne-am gândit să abordăm iar un subiect asemănător, de data aceasta cu recomandări proprii. Acestea fiind spuse, haide să descoperim care este topul celor mai apreciate jocuri pentru  Xbox One.

ebook de gaming

Grand Theft Auto V

Jocuri pentru Xbox One - Grand Theft Auto V

Vorbim despre  un joc de departe imperfect, dar totuși impresionant, ce devine și mai promițător pe noua consolă. Oferă jucătorilor una din cele mai frumoase și bogate lumi de joc, iar versiunile curente duc experiența la superlativ, la persoana I. Acțiunea se petrece într-un versiune fictivă a Los Angeles-ului și a deșertului din California.

Fie că te folosești de un avion, camion, mașină, barcă sau chiar o bicicletă, te poți îndrepta oriunde. Îți oferă câteva peisaje excelente, îmbunătățite de experiența în sine a jocului. Dacă ți-ai dorit mereu să furi un avion și să sari din el în timpul zborului pentru a juca tenis, acesta este jocul tău. Arată foarte bine în format high-definition, dar chiar și pe hardware vechi.

Grand Theft Auto V este un joc excelent pentru persoanele care adoră jocurile în care pot încălca regulile. Nu este alegerea potrivită pentru aceia dintre voi care nu tolerează jocurile care nu iau în serios aproape nimic. În comparație cu GTA IV este proiectat mai bine, calitatea misiunilor este mai bună, este mai lung, include avionele și tancurile. Totuși, duce lipsa unui caracter precum cel al lui Niko Bellic.

Rise of the Tomb Raider

Jocuri pentru Xbox One - Rise of Tomb Raider

Acest joc este foarte asemănător cu predecesorul din anumite puncte de vedere. Ne oferă o Lara Croft mai umană într-un mediu ostil, singurele lucruri care o pot menține în viață fiind inteligența ei și un târnăcop. Povestea nu este la fel de apăsătoare precum cea din primul joc. Desigur, experiența per total e una plăcută, creată dintr-un puzzle complex, ce include capacitățile de rezolvare a problemelor, explorare, furișare și luptă.

Odată cu add-on-urile descărcate jocului, lucrurile devin mult mai interesante. Lara, zombie, vrăjitoare și un mod de supraviețuire repetabil, acestea sunt cuvintele ce descriu cel mai bine această experiență. De fapt, considerăm că acesta poate deveni cu succes fundamentul unui joc de sine stătător. Jocul este potrivit pentru iubitorii de arcuri și săgeți. Nu este alegerea ideală pentru aceia dintre voi care sunt în căutare de povești cu semnificații.

The Witcher 3

Jocuri pentru Xbox One - The Witcher 3

Ultima aventură a lui Geralt este masivă, ilustrează o lume în care te poți pierde ore întregi, în care mereu găsești ceva interesant de făcut. Spre deosebire de alte jocuri, acesta dispune de peisaje dense, deloc împrăștiate. Fiecare colț este bogat în personaje memorabile, recompense pentru jucătorii curioși, scris clar și concis. Povestea e captivantă și palpitantă. Questurile merită realizate.

Cea mai bună parte este că nu trebuie să fi jucat în trecut versiunile anterioare ale jocului pentru a putea trece la acesta. Este alegerea ideală pentru cei care doresc să combine lupta cu explorarea sau iubesc stilul open-world. Nu este potrivit pentru aceia dintre voi care preferați jocurile foarte finisate, fără căderi de frecvențe a cadrelor.

Forza Horizon 3

Jocuri pentru Xbox One - Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 se petrece pe pământ australian, echipa de la PlayGround refăcând cu un grad mare de fidelitate toate aspectele geografice ale acestui loc. Locația este mai masivă decât în versiunile precedente, iar frumusețea incredibilă a locurilor este frumos reprodusă. Poți explora locurile cu peste 300 de bolizi de curse. Mai mult decât atât, de-a lungul călătoriei poți descoperi prin hambare și șoproane diverse mașini clasice.

Mașinile sunt excelent reprezentate grafic. Impresionante sunt mașini precum Lamborghini Centenario, Ford Raptor, Ariel Nomad etc. Dezvoltatorii jocului nu au uitat nici de pasionații de teren accidentat, punând la dispoziție mașina lui B.J Baldwin și nu numai.

Dark Souls III

Jocuri pentru Xbox One - Dark Soul 3

Este unul din cele mai apreciate jocuri pentru Xbox One și înțelegem de ce. Jocurile Dark Soul sunt recunoscute pentru gradul mare de dificultate. Cu toate aceste, sentimentul pe care îl ai atunci când pui la pământ un boss dificil este unul extrem de satisfăcător. Este practic parte din esența jocului. Oferă jucătorului posibilitatea de explorare. Fiecare nivel are farmecul său, mulțumită meticulozității de care trebuie să dai dovadă în timp ce deblochezi pasaje secrete și devii tot mai puternic.

Mixează frumos elemente ale jocurilor predecesoare. Este alegerea ideală pentru aceia dintre voi care iubiți jocurile Souls și sunteți dispuși să investiți timp și concentrație în acestea. Nu îl recomandăm persoanelor care preferă jocurile ce oferă instrucțiuni precise cu privire la ce e de făcut, dar nici acelora care dintre voi pe care îi deranjează  jocurile care nu sunt foarte bine finisate și prezintă căderi de frecvență a cadrelor.

Titanfall 2

Jocuri pentru Xbox One - TitanFall 2

Titanfall 2 oferă jucătorilor atât experiența de single player, cât și multiplayer. Cea dintâi explorează legătura dintre om și tehnologie, în vreme ce a doua pune accentul pe acțiune imprevizibilă, cu răsturnări spontane de situații. Experiența de luptă este fluidă, indiferent cu cine lupți: prădătorul Frontierei, un pilot, un titan etc.

Experiența Single Player pune jucătorul în rolul unui soldat ce aspiră să devină pilot. Cea MultiPlayer cu 6 titani oferă o varietate de abilități, noi moduri de jocuri, sistem nou de personalizare etc. Este alegerea ideală pentru iubitorii de shootere.

Acestea sunt cele mai apreciate jocuri pentru Xbox One. Desigur, topul este unul subiectiv, ce poate să difere în funcție de preferințele fiecărui gamer. Tu ce ai mai adăuga la această listă? Nu ezita să împărtășești cu noi din experiențele tale.

ebook de gaming

RevanGlasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Lasă un răspuns

ÎNCHIDE
×

Cart