Politica de
confidențialitate

Secțiunea 1 – pentru ce folosim datele dumneavoastră?

În momentul în care cumpărați ceva de pe magazinul nostru online, ca parte a procesului de cumpărare și de vânzare, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați (numele, adresă, număr de telefon, adresa de email).

Aceste informații pot fi colectate și cu scopul de a vă fi livrate materiale informative sub formă de newslettere.

Secțiunea 2 – consimțământ

Oferirea consimțământului

Atunci când ne furnizați informații personale pentru a finaliza o tranzacție, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea și colectarea acestora strict pentru motivul tranzacției (plasarea unei comenzi, livrare/returnare etc. și pentru activități de marketing.

Retragerea acordului

Dacă vă răzgândiți după ce efectuați o tranzacție, vă puteți retrage acordul de a fi contactat de către noi printr-un email la office@revanglasses.com. De asemenea, vă puteți dezabona de la newsletterele noastre și nu veți mai primi emailuri de la noi.

Secțiunea 3 – baza de date

Datele dumneavoastră sunt stocate în baza noastră de date pe un server la care nu are acces nicio terță parte.

Secțiunea 4 – serviciile executate de terți

În general, terții vor folosi și dezvălui numai datele colectate de noi în măsura în care este necesar pentru a le permite să efectueze serviciile furnizate nouă .

Exemple de parteneri terți: F.A.N. Courier Express, Poșta Română S.A., colaboratori de marketing.

Secțiunea 5 – securitatea datelor

Pentru a vă proteja datele personale vom lua măsuri de precauție rezonabile și vom urma cele mai bune practici pentru a vă asigura că nu sunt pierdute, utilizate în mod abuziv, accesate de terțe părți, divulgate, modificate sau distruse.

Secțiunea 6 – vârsta majoratului

Prin folosirea acestui site declarați că sunteți cel puțin major. În caz contrar, declarați că în momentul efectuării unei acțiuni în cadrul site-ului sunteți însoțit de părintele/tutorele dumneavoastră.

Secțiunea 7 – modificări ale politicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, astfel încât vă rugăm să revedeți în mod constant această pagina. Modificările vor intra în vigoare imediat ce sunt postate pe site.

În cazul în care magazinul nostru este achiziționat sau a fuzionat cu o altă societate, informațiile vor fi transferate către noii proprietari astfel încât aceștia să vă poată oferi servicii în continuare.

Întrebări și informații de contact

Dacă doriți să accesați, corectați, modificați sau să ștergeți informațiile cu caracter personal pe care le avem despre dumneavoastră, să depuneți o plângere sau să obțineți mai multe informații trimiteți-ne un email la office@revanglasses.com.