ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Revan Glasses blochează lumina albastră emisă de ecranele digitale, indiferent de activitatea pe care o desfășori la computer. Chiar dacă lucrezi într-o corporație, ești freelancer sau vrei doar să ai parte de sesiuni mai lungi de gaming fără să-ți pui sănătatea în pericol, ochelarii Revan te vor ajuta.

Ai nevoie de Revan Glasses dacă stai în fața computerului zilnic și vrei să te protejezi de efectele nocive ale luminii artificiale. Recomandăm utilizarea ochelarilor mai ales persoanelor care au probleme cu somnul după sesiunile de gaming nocturne sau suferă de oboseală, dureri de cap și iritații după ce petrec un timp îndelungat în fața calculatorului ori televizorului. Nu există restricții de vârstă.

Sigur că da. Ochelarii Revan protejează ochii de orice ecran digital: tabletă, telefon, televizor, computer, laptop, consolă de jocuri portabilă etc.

Produsele pot fi comandate foarte ușor de pe site și se livrează prin curier rapid. Din momentul în care comanda este confirmată, aceasta va fi livrată într-un interval de 1-3 zile lucrătoare.

Ochelarii se plătesc doar prin ramburs la primirea coletului comandat.

Acceptăm ca produsele Revan Glasses să fie returnate în termen de maxim 14 zile de la data achiziției. Pentru a se returna, trebuie să se îndeplinească următoarele condiții:

  • Atât produsele, cât și accesoriile nu trebuie să prezinte urme folosire, uzură sau deteriorare;
  • Returul să fie făcut în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile (carcasă, lavetă din microfibră)

O dată ajuns în posesia noastră, produsul va fi analizat. Dacă rambursarea a fost acceptată, îți vom oferi banii înapoi sau îți vom oferi o nouă pereche de ochelari, după caz. Costurile de transport sunt suportate de client. Se rambursează doar valoarea produsului.