Află cum te poți bucura de transport gratuit la comanda online

Află cum te poți bucura de transport gratuit la comanda online

Ochelarii Revan s-au bucurat de un succes răsunător încă de la apariția lor pe piață, aspect ce ne bucură nespus. Au fost comandați de nenumărate persoane ce împart cu noi pasiunea pentru gaming, au fost testați de YouTuberi și au primit recenzii pozitive de la fiecare persoană în parte care i-a testat. De aceea, ne-am hotărât ca în luna august să îți facem ție, cititorului nostru, o surpriză. Vrem să facem achiziția ochelarilor de protecție pentru calculator mai accesibilă ca niciodată. Astfel, pe lângă prețul avantajos la care îi oferim spre vânzare, îți oferim o surpriză bonus: transport gratuit.

Oferta este valabilă în perioada 1.08.2017 – 31.08.2017. Astfel, la comandarea online a oricărui produs comercializat de Revan Glasses în luna august, nu vei plăti taxa suplimentară de transport. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul TRNSPRTGRT08 în spațiul aferent codurilor de reduceri din pagina de check out, înainte să finalizezi comanda. Dacă oferta îți face cu ochiul, ai face bine să te grăbești și să plasezi comanda rapid. Oferta este valabilă pentru primele 50 de comenzi online.

Care sunt produsele pe care le poți comanda cu transport gratuit?

Vrem să ne asigurăm că ești familiarizat cu toate produsele comercializate în magazinul Revan. De aceea, îți reamintim care sunt acestea:

Ochelarii Revan Phantom

Vorbim despre cei mai noi ochelari din gamă, disponibili în 4 culori distincte: negru, albastru, argintiu și alb. Revan Phantom sunt prevăzuți cu ramă din aliaj de aluminiu, optim întărită cu magneziu și lentile rezistente din chihlimbar nuanțat. Filtrează lumina albastră și razele UV nocive pentru retină, atenuează efectul de reflexie și sporesc calitatea imaginilor. Oferă un confort sporit în purtare, chiar și atunci când se folosesc căștile peste aceștia. Nu uita să folosești codul TRNSPRTGRT08 atunci când îi comanzi.

Comandă ochelarii Revan Phantom cu transport gratuit!

Ochelarii Revan Eternity

Revan Eternity sunt la momentul actual cei mai consacrați ochelari de gaming în rândul tinerilor. Sunt realizați din ramă din policarbonat și lentile din chihlimbar nuanțat. Oferă ochiului foto-protecție selectivă, reduc oboseala mușchilor oculari și cresc calitatea contrastului, îmbunătățind astfel experiența de gaming. Firește că pot fi utilizați oricând se folosesc anumite gadgeturi care emană lumină albastră, extrem de nocivă pentru ochiul uman. Nu uita să folosești codul TRNSPRTGRT08 atunci când îi comanzi.

Comandă ochelarii Revan Eternity cu transport gratuit!

Lentile de protecție pentru ochelari cu dioptrii

După cum știi deja, ochelarii Revan nu dispun de dioptrii, ei doar sunt prevăzuți cu anumite filtre ce îmbunătățesc experiențele de gaming și apără ochii de efectele nocive ale luminii albastre. Recomandarea noastră este să achiziționați ochelarii cu dioptrii doar la recomandarea medicului oftalmolog, din magazine specializate. Lentilele Revan se așază peste acești ochelari cu dioptrii, cu scopul de a-ți proteja ochii și de a-ți oferi experiențe de gaming la superlativ. Nu uita să folosești codul TRNSPRTGRT08 atunci când le comanzi.

Comandă lentilele Revan cu transport gratuit!

Dacă până acum nu ți-ai protejat ochii și petreci perioade de timp îndelungate în fața monitoarelor, îți recomandăm să faci acest lucru. Acum ai un motiv în plus și o grijă în minus deopotrivă: transportul este gratuit. Bucură-te de ofertă “cât încă mai este caldă”! Nu uita că este valabilă în limita a 50 de comenzi online.

Sursă imagine predefinită: Designed by Narukistudio / Freepik

Revan Glasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Lasă un răspuns