Alege perechea ideală de ochelari de protecție de gaming

Alege perechea ideală de ochelari de protecție de gaming

Dacă ne urmărești des blogul, probabil ești deja familiarizat cu termenul de lumină albastră și efectele pe care aceasta le produce asupra persoanelor care folosesc frecvent diverse dispozitive digitale: laptopuri, tablete, monitoare și chiar telefoane mobile.

Ne-am străduit să aducem mai aproape de tine conceptul de ochelari de protecție de gaming tocmai din motiv că te supui unor riscuri de sănătate prin prisma pasiunii pe care o ai. I-am făcut accesibili la preț și ți-am oferit constant toate informațiile de care ai nevoie pentru a ne asigura că înțelegi modul în care aceștia funcționează.

Cei mai exigenți YouTuberi și bloggeri de gaming i-au testat, la fel și nenumărații tineri care au înțeles de ce au nevoie de o astfel de ochelari de protecție de gaming. Noi astăzi vrem să aruncăm o privire peste cei alternative pe care le ai la dispoziție atunci când vine vorba de a comanda un produs din gama Revan. Este important să discutăm particularitățile fiecărei alternative în parte, în așa fel încât să știi ce anume ți se potrivește.

3 alternative de ochelari de protecție de gaming

Da, ai citit bine. Acum sunt 3. Ne străduim constant să ne informăm cu privire la nevoile pe care le întâmpină fiecare pasionat de gaming, în așa manieră încât să găsim soluții eficiente pentru problemele cu care se confruntă. Astăzi, în gama noastră de produse poți găsi 3 perechi de ochelari de protecție de gaming, fiecare alternativă dispunând de particularitățile ei. Haide să le descoperim în ceea ce urmează:

#1 Revan Eternity

Ochelari de protecție pentru calculator fără dioptrii

Aceștia sunt probabil cei mai cunoscuți ochelari din gama noastră și poate chiar de pe piața din România. Numărul mare de utilizatori mulțumiți o confirmă. Nenumărați iubitori de gaming i-au testat și le-au confirmat calitatea. Ochelarii Revan Ethernity filtrează optim razele de lumină albastră, depistate ca fiind nocive pentru ochiul uman. Totodată, echilibrează spectrul de culori transmis, îmbunătăținf contrastul și percepția imaginilor. Putem spune că protejează ochii, contribuie la recuperarea oculară și totodată, îmbunătățesc experiența de gaming.

Sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, acestea fiind alese în așa manieră încât să le prelungească durata de viață și să le ofere un grad ridicat de rezistență la uzură. Rama este fabricată dintr-un polimer termoplastic, ce poartă numele de policarbonat. Caracteristicile lui fizice sunt următoarele: rezistență optimă la șocuri, greutate redusă și confort în utilizare. Lentilele sunt realizate din chihlimbar nuanțat. Dispun de filtru de protecție împotriva luminii albastre, filtru anti-orbire și le-au fost aplicate tratamente care să le crească gradul de rezistență.

Preț ochelari Revan Eternity: 129 lei. Îi poți admira aici.

#2 Revan Phantom

Acești ochelari de protecție de gaming sunt cel mai nou produs comercializat la noi pe site și aduc o serie de îmbunătățiri de design pentru aceia dintre voi care sunteți în căutarea unui design „mai altfel”. Din punct de vedere a tehnologiilor de care dispun, oferă aceleași beneficii precum modelul anterior prezentat: apără ochii de atacul luminii de undă identificare ca fiind toxică pentru retină, crește calitatea contrastului și reduc senzația de oboseală a mușchilor oculari. Îi poți comanda în una dintre cele 4 culori: albastru, negru, argintiu sau alb.

Rama este realizată dintr-un aliaj de aluminiu întărit cu magneziu, oferind ochelarilor un aspect actual. Oferă un confort ridicat în purtare, chiar și alături de căști. Lentilele sunt fabricate din chihlimbar nuanțat, căruia îi sunt aplicate diverse filtre de protecție: pentru filtrarea luminii albastre și a razelor ultraviolete, atenuarea efectului de reflexie, îmbunătățirea contrastului și a calității. Totodată, lentilele dinspun de un design curbat spre capete, ce păstrează umiditatea în jurul ochilor. Sunt tratate pentru a oferi rezistență la zgârieturi și șocuri.

Preț ochelari Revan Phantom: 179 lei. Îi poți admira aici.

#3 Lentile de protecție pentru calculator

Acest produs a apărut din dorința voastră de a vă proteja ochii de efectele nocive ale luminii albastre, în contextul în care purtați deja ochelari cu dioptrii. Întrucât fiecare caz în parte de particularitățile sale, realizarea unor ochelari de gaming cu dioptrii care să fie una calitativă din punct de vedere medical este dificilă. Trebuie realizate lentile speciale, care să dispună de dioptriile tale specifice, motiv pentru carea nu îți recomandăm să achiziționezi fără prescripția medicului ochelari de gaming cu dioptrii. Aceștia pot să îți afecteze pe termen lung sănătatea ochilor, dacă nu sunt aleși corespunzător.

Soluția pe care noi am găsit-o este această pereche de lentile de gaming, pe care tu le așezi peste ochelarii tăi de vedere, achiziționați la sfatul medicului oftalmolog. Astfel, ai grijă de sănătatea ochilor tăi și te poți bucura liniștit de pasiunea pentru gaming. Din punct de vedere tehnic, aceste lentile filtrează lumina albastră, cresc contrastul și calitatea imaginii și diminuează efectul de reflexie. Cea mai bună parte este că îi atașezi peste ochelari atunci când stai în fața monitoarelor, după care poți renunța la ei și să îți contuinui activitatea în mod obișnuit.

Preț lentile Revan: 69 lei. Le poți admira aici.

Acum ai posibilitatea de a alege perechea de ochelari de protecție de gaming ideală, care să îți protejeze ochii și care să îți vină bine deopotrivă. Aceste nu se diferențiază între ele prin prisma tehnologiilor de care dispun, ci prin prisma materialelor din care sunt realizați și a designului, special conceput pentru a-ți oferi o gamă mai diversă din care să poți alege. Ai posibilitatea de a achiziționa o soluție de protecție pentru lumina albastră începând de la prețul de 69 lei, deoarece ne dorim ca oricine să își oermită să își menajeze sănătatea printr-un produs calitativ și durabil.

Dacă ai experimentat deja o pereche de ochelari de gaming din gama noastră de produse, nu ezita să împărtășești cu noi din experiențele tale pe pagina specifică de produs, la secțiunea de comentarii sau pe pagina noastră oficială de Facebook. Iar dacă nu ai avut încă ocazia să îi încerci, care model de interesează în mod particular? Răspunde la această întrebare în secțiunea de comentarii de mai jos.

Revan Glasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Lasă un răspuns