Raportul lunii iulie: cele mai vândute jocuri pentru PlayStation

Raportul lunii iulie: cele mai vândute jocuri pentru PlayStation

Știm că iubești vara mulțumită timpului liber de care te poți bucura în această perioadă. Și mai știm că iubești sesiunile lungi de gaming. Iar dacă deja te-ai plictisit de jocurile pe care le experimentezi în momentul de față, probabil ești în căutarea altelor noi. Vestea bună este că Sony a făcut publică o listă cu  cele mai vândute jocuri pentru PlayStation din luna iulie a acestui an, pe care dorim să o împărtășim cu tine, cu scopul de a te inspira. Iată care au fost jocurile preferate ale europenilor pentru PS4 și PS3.

Cele mai vândute jocuri pentru PlayStation4

Primul joc din listă este Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, un pachet format din primele 3 jocuri din serie: Crash Bandicoot și Crash Bandicoot 2, format din Cortex Strikes Back și Crash Bandicoot Warped. Personajul central al jocului este Crash, care trăiește nenumărate aventuri în încercarea sa de a-l opri pe maleficul doctor Cortex. Jocul a păstrat câte ceva din farmecul său clasic care i-a adus atâta popularitate în urmă cu 20 de ani, pe care l-a îmbinat frumos cu o grafică modernă și soundtrackuri specifice ale anilor ’90. Este vorba practic despre un joc clasic, a cărui reinterpretare a fascinat nenumărați gameri din Europa.

Al doilea cel mai bine vândut joc pentru PS4 în luna iulie a fost Grand Theft Auto V, ce explorează lumea din Los Santos și Blane County. Poți intra în pielea a trei personaje distincte, explorând misiuni ce te vor ține cu sufletul la gură. Este un joc agreat de persoanele care caută experiențe în care se pot încălca regulile, fiind acel gen de joc în care nimic nu este luat în serios. Se bucură de o calitate bună a misiunilor și este foarte bine proiectat. Îți permite să te folosești de nenumărate mijloace pentru a ajunge acolo unde trebuie: mașină, avion, barcă, bicicletă. Impresionează atât prin experiențe de gaming, cât și prin personaje.

Rocket League a ocupat și el un loc fruntaș în preferințele gamerilor. Impresionează printr-un gameplay ce captivează, fluid și antrenant. Practic, jocul îți permite să controlezi o mașină pentru a face diverse mișcări în aer pentru a pasa sau a da la poartă. Este alegerea excelentă pentru tine dacă ești pasionat de jocuri cu fotbal și mașini. Meciurile se desfășoară într-o arenă închisă și durează doar 5 minute. Se joacă în echipe, de câte cel mult 4 membri. Este genul acela de joc de care te poți bucura la maxim ori de câte ori ai musafiri ce îți împart pasiunea pentru gaming.

Pe locul 4 se situează Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Cei mai mulți jucători sunt practic veterani, ce s-au bucurat de versiunea inițială și au așteptat cu sufletul la gură o versiune remastered, dar cu siguranță există nenumărați utilizatori care au avut primul contact cu acest joc direct din versiunea cu pricina. Cu un gameplay îmbunătățit, o grafică perfecționată și aceeași campanie, este genul de joc de care nu este ușor să te plictisești. Ai de ales între 4 moduri de dificultate de joc. În funcție de abilitățile demonstrate în urma testului de la începutul jocului se primește o sugestie în acest sens.

Firește că topul este mai cuprinzător de atât. Pe locurile următoare în preferințele utilizatorilor se enumeră: Friday the 13th: The Game, FIFA 17, Middle-earth: Shadow of Mordor, Mortal Kombat XL, Battlefield 1 și 4, Star Wars: Battlefront, Assassin’s Creed IV Black Flag, Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, Dying Light: The Following – Enhanced Edition, Elite Dangerous, Ratchet & Clank, EA Sports UFC 2, Assassin’s Creed Syndicate și Grand Theft Auto: San Andreas.

Cele mai vândute jocuri pentru PlayStation3

Lista începe cu FIFA17, joc ce se bucură de o popularitate ridicată în rândul utilizatorilor mulțumită graficii excelente și a gameplay-ului. Spre deosebire de modelele anterioare, se remarcă îmbunătățiri în ceea ce privește forța cu care se șutează și direcția, dar și modalitatea de executare a penaly-urilor. Oferă utilizatorilor experiențe autentice de fotbal, ce se pot concretiza în diverse modalități de joc:  Ultimate Team, Online Season, Single-Player. Fifa 17 impresionează prin modalitatea realistă în care sunt reproduși jucătorii și gesturile lor, dar și cadrele cu stadionul, atât ziua, cât și noaptea.

Taken Tag Tournament 2 este cel de-al doilea preferat. Pentru aceia dintre voi care nu ați auzit de acesta, este important să știți că vorbim despre un joc de lupte. Dispune de mai multe moduri de luptă: 2 vs 2, 2 vs 1 sau 1 vs 1. Totodată, oferă jucătorulu posibilitatea de a alege din mai multe moduri de joc: fight club, arcade, team battle, versus, survival și time attack. TTT2 este acel tip de joc care te invață cum să joci, te provoacă să petreci perioade îndelungată de timp învățând să lucrezi cu caracterele și timingul. Cea mai grea parte este că toate aceste lucruri se învață extrem de joc, acesta fiind și motivul pentru care este atât de apreciat.

Al trelea cel mai apreciat joc de către deținătorii de PS3 este Grand Theft Auto, ce se regăsește și în preferințele jucătorilor de pe PS4, fiind urmat în top de Minecraft, un joc plin de creativitate.

Practic, Minecraft permite utilizatorilor să construiască o lume tridimensională din diferite cuburi texturate. Oferă mai multe moduri de joc: Adventure, Survival și Creative. Totodată, jucătorii pot întreprinde diverse activități: explorează resurse, le adună, își construiesc unelte, dar se și luptă. Este un joc ce se bucură de o mare popularitate la noi în România. Frmecul jocului este dat de progresia lumii construite, ce rezultă din exploatarea continuă a jucătorului.

Încheiem lista celor mai apreciate jocuri pentru PS 3 din luna iulie cu Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, unul dintre cele mai controversate titluri de joc ale acestui an. Firește că nu vrem să intrăm în aceste detalii pentru a nu devia de la subiect. Impresionează prin grafica excelentă, secvențele cinematice, dar și povestea extrem de complexă. Acest joc livrează un pachet destinat fanilor jocului, fiind greu de digerat de cei care nu sunt familiarizați cu jocurile anterioare ale seriei.

Lista continuă cu Dragon Ball Xenoverse, Okami, Red Dead Redemption, Demon’s Souls și The Last of Us Game of the Year Edition.

În cazul în care ești în pană de idei și nu mai știi ce să joci, acum ai nenumărate alternative de jocuri pentru PlayStation din care să alegi.

Revan Glasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Lasă un răspuns