Jocurile lunii noiembrie: care sunt cele mai așteptate lansări

Jocurile lunii noiembrie: care sunt cele mai așteptate lansări

Știm că pentru cei mai mulți dintre voi finalul de an este așteptat cu mare interes, întrucât aceasta este perioada în care se anunță datele de lansare ale jocurilor din 2018. Noi vă recomandăm să nu vă grăbiți, deoarece mai sunt multe nume mari ce vor apărea pe piață chiar luna aceasta. Call of Duty, Need for Speed, Pokemon, Star Wars sau Lego Marvel, acestea sunt doar câteva dintre jocurile lunii noiembrie.

Vorbim despre titluri ce determină gameri din toate colțurile lumii să aștepte cu sufletul la gură. Sperăm că ți-am captat atenția și te invităm să descoperi mai multe despre fiecare în parte în cele ce urmează.

Call Of Duty: WWII

Data lansării: 3 noiembrie 2017

Platforme: PS4, PC, Xbox One

Call of Duty WWII încearcă să reproducă atmosfera din cel de-al Doilea Război Mondial, promițând o doză ridicată de realism și intensitate cinematică. Cei de la Sledgehammer Games doresc să afișeze prin intermediul acestui joc eroismul soldaților ce au luptat cu mare curaj într-un conflict care a schimbat lumea și felul în care ea este percepută. Acțiunea va fi experimentată prin prisma armatei din Statele Unite ale Americii, ce debarchează în Normandia, străbate Franța pentru eliberarea Parisului și își continuă drumul spre Germania.

Marele dezvoltator de jocuri invită gamerii de pretutindeni să renunțe la costume, roboți și arme avansate din punct de vedere tehnologic pentru a experimenta cel de-al Doilea Război Mondial prin povestirea dintr-o varietate de perspective, dar și lupta clasică pe care a fost fondată seria. Pe lângă modul campanie, componenta multiplayer va veni cu noi îmbunătățiri în ceea ce privește modul de joc. Totodată, modul cooperativ Nazi Zombie promite o poveste complexă, plină de suspans.

Need for Speed: Payback

Jocurile lunii noeimbrie - Need for Speed Payback

Data lansării: 10 noiembrie 2017

Platforme: PS4, PC, Xbox One

Need For Speed s-a bucurat de o foarte mare popularitate în rândul gamerilor. Timp de o decadă, un nou joc a ținut să apară în fiecare an. Franciza a oferit scenarii diverse, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unei game diversificate de pasionați de gaming. Acest raționament nu a funcționat la nesfârșit, motiv pentru care EA a decis să oprească aceste lansări pe bandă rulantă, ce nu generau suficiente vânzări. De mai bine de un an au anunțat lansarea Need for Speed: Payback, moment din care mulți pasionați de jocuri video așteaptă cu sufletul la gură.

Need for Speed este rezultatul unei combinări armonioase a conceptului de joc de acțiune și a celui de întreceri cu mașini. Misiuni, jafuri, urmăriri, mașini de lux, pe toate acestea le vei putea experimenta începând cu 10 noiembrie în noul joc EA. Jocul dispune de 3 personaje principale, pe care jucătorii le vor folosi pentru a se răzbuna pe o grupare criminală, dar și pe forțele de ordine. Printre cele mai așteptate mașini din joc se enumeră Mitsubishi Lancer Evolution IX, Lamborghini Diablo SV, Subaru Impreza WRX STI, NISSAN Skyline GT-R și Mazda RX-7 Spirit R.

Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II

Data lansării: 17 noiembrie 2017

Platforme: PS4, PC, Xbox One

Electronic Arts a colaborat cu DICE, Criterior Games și Move Studios pentru a crea un joc de interes pentru anumite segmente de gameri și suntem nerăbdători să vedem care este rezultatul. Battlefront II va cuprinde un mod de joc multiplayer mai profund – care acoperă toate cele trei ere ale Star Wars Saga – și o nouă campanie pentru un singur jucător care va depăși decalajul între trilogiile originale și secvențe, concentrându-se asupra exploziilor unei echipe imperiale de elită care urmărește o răzbunare după evenimentele din Return of Jedi. StarWars: Battlefront II se va lansa în 17 noiembrie, în versiuni pentru PC, PS4 și Xbox.

Utilizatorii care au realizat precomandă și au experimentat deja varianta beta au menționat ca aspecte pozitive grafica și sunetul, ce îți oferă impresia că chiar te afli în mijlocul acțiunii. Hărțile sunt generoase, dar construite logic deopotrivă, motiv pentru care nu te vei pierde prin ele. Ca arme, vei lupta cu grenade, pistoale laser, arme cu lunetă și nu numai. În urma impresiilor adunate de la cele 3 moduri de joc, nu poți decât să aștepți modul single player din jocul final.

Pokemon: Ultra Sun and Ultra Moon

Pokemon: Ultra Sun and Ultra Moon

Data lansării: 17 noiembrie 2017

Platforme: Nintendo 3DS

Doar la un an după lansarea lui Pokemon Sun și Luna, Nintendo este pregătită pentru o nouă rundă de explorare a peisajelor vibrante și capturarea monștrilor de buzunar cu Ultra Sun și Ultra Moon. În esență, versiunile îmbunătățite ale jocurilor de anul trecut, edițiile Ultra introduc noi tipuri de Pokemon, noi formatori pentru a juca, noi abilități de explorare și utilizare a altor formatori. Soarele și Luna de anul trecut au introdus o serie de caracteristici interesante, care au fost bine primite de către fani – și se pare că Ultra Sun și Ultra Moon vor continua să meargă în același farmec și stil pentru care Pokemon este cunoscut.

Lego Marvel Super Heroes 2

Lego Marvel Superheroes II

Data lansării: 14 noiembrie 2017

Platforme: PC, PS4, Xbox One

Dezvoltatorii promit gamerilor o grafică deosebită și scene cinematografice dinamice, captivante. Poți juca cu diverse caractere Marvel, precum: Spider-Man, Doctor Strange, Green Goblin, Hulk, Gardienii Galaxiei și nu numai. Ai ocazia de a călători în diferite timpuri și pe diverse teritorii. Jocul permite anumitor personaje să manipuleze fluxul temporar, astfel că vei putea întâlni diverse variații de personaje: Spider-Man Noir și Spider Man 2099, Cowboy Captain America și Captain America al zilelor noastre etc.

Jocul are un gameplay similar cu predecesoarele sale și alte jocuri video Lego, alternând între diferite secvențe de acțiune-aventură și scenarii de rezolvare a puzzle-urilor. Dispune de un mod multiplayer ce oferă posibilitate de a juca cu până la 4 jucători, atât competitiv, cât și cooperativ.

Firește că lista cu jocurile lunii noiembrie este mai cuprinzătoare de atât. Am ales să includem în topul nostru jocurile cele mai cunoscute, dar îți oferim o listă completă în cele ce urmează. Poate vei găsi ceva care îți va stârni interesul.

 • Call Of Duty: WWII: 3 noiembrie (PS4, Xbox One, PC)
 • .hack//G.U. Last Recode: 3 noiembrie (PS4, PC)
 • Nioh: 7 noiembrie (PC)
 • Sonic Forces: 7 noiembrie (PS4, PC, Xbox One, Switch)
 • Doom: 10 noiembrie (Switch)
 • Need For Speed: Payback: 10 noiembrie (3DS)
 • Mario Party: The Top 100: 10 noiembrie (PS4, PC, Xbox One)
 • Football Manager 2018: 10 noiembrie (PC)
 • Batman: The Telltale Series: 14 noiembrie (Switch)
 • A. Noire: 14 noiembrie (Switch)
 • Lego Marvel Super Heroes 2: 14 noiembrie (PS4, PC, Xbox One, Switch)
 • Rime: 14 noiembrie (Switch)
 • Rocket League: 14 noiembrie (Switch)
 • Pokemon Ultra Sun And Ultra Moon: 17 noiembrie (3DS)
 • Star Wars Battlefront II: 17 noiembrie (PS4, PC, Xbox One)
 • The Elder Scrolls V: Skyrim: 17 noiembrie (Switch)
 • The Sims 4: 17 noiembrie (PS4, PC)
 • Resident Evil: Revelations 1 & 2: 28 noiembrie (Switch)
 • Little Witch Academia: Chamber Of Time: 30 noiembrie (PS4)
 • Syberia II: 30 noiembrie (Switch)

Revan Glasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Lasă un răspuns