You are currently viewing Top 10 cele mai așteptate jocuri în 2017

Top 10 cele mai așteptate jocuri în 2017

Fiecare sfârșit de an anunță nenumărate surprize pentru iubitorii de gaming. Aceștia stau cu sufletul la gură, în așteptarea datelor de lansare a celor mai iubite jocuri video. Fie că ne raportăm la acele continuări ale jocurilor bine cunoscute deja de comunitatea gamerilor sau la apariția unora noi, un lucru este cert: fiecare dată importantă se notează în calendar. Acestea fiind spuse, iată care sunt 10 cele mai așteptate jocuri în 2017.

ebook de gaming

#1 Marvel vs. Capcom: Infinite

Producătorii au fost suficient de discreți în legătură cu acest joc, mai ales în legătură cu data exactă a lansării lui. În ciuda zvonurilor care străbăteau internetul, noul joc din serie nu va conține personaje din seria X-Men, întrucât dezvoltatorii jocului nu mai dețin licență asupra lor. Marvel vs Capcom va include personaje populare precum Iron Man, Captain America, Mega Man X sau Ryu. Dacă ți-ai pierdut deja răbdarea, te poți delecta cu un Marvel vs Capcom 3, care este acum valabil pe PS4.

Marvel vs. Capcom: Infinite este unul din cele mai așteptate jocuri în 2017. Se știe doar că va apărea cândva anul acesta și va fi disponibil în variante pentru PC, PS4 și Xbox One.

#2 Injustice 2

Jocuri în 2017 - Injustice 2

Se spune că acesta a apărut ca o replică la jocul anterior menționat, Marvel vs. Capcom. Printre cele mai cunoscute personale sunt Superman, Batman, Aquaman, Deadshot, Harley Quinn etc. Warner Brothers promt introducerea unui sistem de upgrade al personajelor, în funcție de numărul de bătălii câștigate. În acest fel, performanțele și aspectul lor se va schimba de la începutul jocului până la finalizarea lui.

Reprezentanții PR ai companiei au anunțat data de lansare ca fiind 16 mai 2017, data fiind confirmată și de NetherRealm Studios pe contul lor oficial de Twitter. Injustice 2 va fi disponibil în variantă pentru PS4 și Xbox One.

#3 Resident Evil 7: Biohazard

Jocuri în 2017 - Resident Evil 7: Biohazard

Probabil că această serie nu necesită prea multe descrieri, fiind foarte cunoscută în rândul gamerilor de pretutindeni. Schimbarea esențială pe care Resident Evil 7 o aduce este folosirea acțiunii la persoana I și nu a III-a, cum am fost obișnuiți până acum. Unii afirmă se raportează deja la acest joc ca fiind cel mai bun din serie, însă acest lucru se mai poate schimba încă. Spre deosebire de jocurile anterior menționate, acesta a apărut deja la începutul anului 2017

A fost lansat în 27 ianuarie. Este disponibil pe PC, PS4 și Xbox One.

#4 Prey

Jocuri în 2017 - Prey

Unu din cele mai iubite shootere va fi lansat în doar câteva zile. Primele imagini dezvăluite de producători promit o grafică grozavă, iar noi abia așteptăm să ne convingem singuri de acest lucru. Totodată, dezvoltatorii Bethesda au fost implicați în acest proiect, ei fiind recunoscuți pentru alte jocuri de succes.

Unul din cele mai așteptate jocuri în 2017 va fi lansat astfel în 5 mai, conform spuselor producătorilor. Prey va fi disponibil în variantă PS4, Xbox One și PC.  

#5 Read Dead Redemption 2

Jocuri în 2017 - Read Dead Redemption 2

În ciuda faptului că producătorii nu au anunțat o dată stabilă, ne-au mulțumit spunând că va apărea în toamna anului 2017. Acestea fiind spuse, nu uita să îți pregătești ciocatele și să te pregătești pentru aventura din Vestul Sălbatic. Primul joc din serie s-a bucurat de un succes extraordinar, motiv pentru așteptările cu privire la noua lansare sunt foarte mari. De dezvoltarea jocului se ocupă aceeași echipă responsabilă de Grand Theft Auto. Acesta este și motivul pentru care gamerii sunt foarte optimiști în legătură cu noua lansare

Read Dead Redemption 2 va fi disponibil pentru PS4 și Xbox One. Din păcate, el nu va apărea și în variata PC.

#6 Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Jocuri în 2017 - Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ratchet & Clank a demonstrat în anul ce a trecut că un joc video bun poate să aibă la bază și povești amuzante, simplu de îndrăgit de cei mici și cei mari deopotrivă. Pe același principiu ne bazăm și atunci când ne gândim la acest joc video. Producătorii promit versiuni pentru PS4, cu grafică 4K, dialoguri reînregistrate, animații noi, iluminare mai bună etc. Totodată, noile versiuni se vor bucura de niveluri bonus și time trial-uri extra.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy are lansarea anunțată pentru data de 30 iunie 2017. Va fi disponibil doar pentru PS4.

#7 Horizon Zero Down

Jocuri în 2017 - Horizon Zero Down

Spre deosebire de multe alte jocuri descrise anterior, acesta a fost lansat de curând, în 28 februarie 2017. Este dezvoltat de Guerilla Games și se încadrează în genul de aventură. Acțiunea jocului Horizon Zero Down se petrece cu 2000 de ani în viitor, lumea din joc fiind populată de dinozauri roboți. După cum am menționat, jocul este deja lansat și a fost publicat de Sony doar pe PS4.

#8 Halo Wars 2

Jocuri în 2017 - Halo Wars

Seria Halo Wars este produsă de Microsoft. Hallo Wars 2 a apărut în februarie, fiind unul din cele mai așteptate jocuri în 2017. Este vorba despre un joc de strategie. Practic, este vorba despre o campanie cu 12 misiuni, ce își propune să mențină interesul gamerilor pentru perioade îndelungate. Este disponibil în variantă pentru PC și Xbox One.

#9 Spider-Man

Jocuri în 2017 - Spider Man

Spider-Man este cu certitudine unul dintre cele mai iubite personaje din benzile desenate. Jocul este dezvoltat de Insomniac Games, iar noi ne punem speranțele că acesta se va ridica la nivelul așteptărilor noastre. Este vorba despre un joc de aventură. Conform celor de la Marvel, dezvoltatorii au cale liberă în crearea poveștii, din dorința ca aceasta să fie cât mai originală. Se zvonește că jocul va permite experimentarea poveștii din perspectiva lui Spider Man și a lui Peter-Parker deopotrivă.

Producătorii nu au anunțat însă o dată de lansare, însă se zvonește că va apărea în 2017. Va fi disponibil pentru PS4.

#10 Mass Effect: Andromeda

Jocuri în 2017 - Mass Effect: Andromeda

Acesta este al patrulea joc din serie, acțiunea petrecându-se cu 600 de ani mai devreme decât cea din primele jocuri, unde altundeva, dacă nu într-o galaxie numită Andromeda. O altă schimbare cu care dezvoltatorii ne uimesc este referitoare la controlarea unei mașini de teren, care permite explorarea galaxiei. Jocul a apărut în 21 martie și impresionează prin galaxia imensă, luptele distractive și grafica foarte bună.

Este disponibil în variantă pentru PC, PS4 și Xbox One.

O pare din ele au apărut deja, altele așteaptă să apară, iar altele au date de lansare incerte. Acestea sunt top 10 cele mai așteptate jocuri în 2017, în viziunea noastră. Desigur, lista ar fi putut fi mult mai lungă de atât, însă am dorit să ne optim aici.

Tu ce alte jocuri ai mai adăuga în top? Ai încercat deja unul din cele menționate de noi? Nu ezita să împărtășești cu noi din opiniile tale.

ebook de gaming

Revan Glasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Acest articol are 2 comentarii.

  1. Piron Alexandru

    Ar mai fi God Of War un joc de top din 2017!

Lasă un răspuns