Când sunt ochelarii Revan potriviți pentru tine?

Când sunt ochelarii Revan potriviți pentru tine?

Ochelarii cu filtru pentru lumina albastră sunt utilizați cu precădere de acele persoane care petrec perioade de timp îndelungate în fața ecranelor digitale. Ei sunt cunoscuți și sub denumirea de ochelari de gaming mulțumită popularității de care s-au bucurat în rândul acestui segment de utilizatori. Firește că ei pot fi utilizați de oricine dorește să se protejeze de efectele pe care utilizarea ecranelor le produce. Includem aici totalitatea monitoarelor, laptopurilor, telefoanelor mobile, tabletelor și lista poate continua.

Aceste efecte pot să difere în funcție de diverși factori. Cel mai relevant dintre ele este perioada de timp petrecută în fața ecranelor. Ele nu afectează ochii doar din pricina faptului că se concentrează pe aceeași distanță pentru mult timp și obosesc. Elemente precum iluminarea și strălucirea ecranului sunt la fel de importante. Leziunile oculare cele mai serioase sunt totuși provocate de lumina albastră, o lungime de undă scurtă ce produce o cantitate generoasă de energie.

Expunerea pe termen lung la lumina albastră produce efecte precum: senzația de uscăciune a ochilor, iritare, lăcrimare, dureri de cap, dificultăți de focalizare, vedere încețoșată, sensibilitate la lumină, spasme ale pleoapelor sau ale mușchilor oculari, dureri de cap sau dureri oculare. Dacă prin natura jobului tău petreci 8 ore pe zi în fața computerului iar seara experimentezi anumite efecte din cele enumerate mai sus, este foarte posibil să suferi de oboseală oculară, o afecțiune comună a zilelor noastre.

Când sunt ochelarii Revan potriviți pentru tine?

Primim adesea întrebări din partea voastră cu privire la situațiile în care ochelarii din gama Revan se pot utiliza. Este bine să știi că toți ochelarii pe care noi îi comercializăm nu dispun de lentile cu dioptrii. Ei sunt prevăzuți cu filtre și tratamente menite să ofere un plus de protecție împotriva elementelor nocive pentru ochi. Iată câteva situații în care noi considerăm că este imperios să folosești o astfel de pereche de ochelari.

Ești gamer înrăit

Dacă primul lucru pe care îl faci după ce ajungi acasă de la școală/job/facultate este să deschizi consola sau PC-ul, probabil ești un gamer înrăit. Iar dacă sesiunile tale de gaming sunt frecvente și se întind pe anumite perioade de timp mai îndelungate, trebuie să conștientizezi pericolele la care îți supui ochii. Vestea bună este că ochelarii Revan dispun de un filtru special care înlătură razele nocive de lumină albastră.

Mai mult decât atât, ei sunt potriviți pentru tine mulțumită faptului că atenuează efectul de reflexie. În momentul în care îi vei pune pe ochi vei observa că vederea va fi diferită. Ochelarii din gama noastră de produse oferă o claritate îmbunătățită a imaginii și culori optim echilibrate, ce îmbunătățesc sesiunile de gaming. Rama este una confortabilă și permite purtarea ochelarilor alături de căști, acesta fiind un aspect foarte important pentru gameri.

Ești designer

Cu toții știm că pentru a fi designer bun ai nevoie de o tehnică bună, creativitate și atenție la detalii. Ei bine, această atenție la detalii este foarte greu de dovedit după ore întregi de muncă. Ochii nu sunt „proiectați” pentru a privi perioade îndelungate de timp la aceeași lungime și obosesc foarte repede atunci când focalizează continuu pe anumite elemente. Putem spune că jobul de designer este unul foarte solicitant pentru ochi, deoarece necesită o atenție vizuală continuă și o concentrare maximă.

Considerăm că prin natura acestui job te supui la foarte multe riscuri, motiv pentru care îți recomandăm să porți în timp ce lucrezi o pereche de ochelari pentru calculator. Astfel, ochii vor fi mai relaxați, contrastul vai fi mai sporit, iar tu te vei simți mai puțin obosit la finalul programului de muncă. Iar dacă vrei ca ochelarii tăi să nu iasă prea mult în evidență, îți recomandăm să optezi pentru un design simplu, ce se aseamănă cu ochelarii de vedere.

Faci muncă de birou

Firește că nu trebuie să fii designer pentru a-ți obosi ochii la muncă, ci acesta este un segment de utilizatori pentru care utilizarea unor soluții de protejare a ochilor este imperioasă. Ochelarii de protecție pentru PC sunt foarte utili și în cazul persoanelor care prestează muncă de birou și natura jobului impune ca acestea să petreacă ore întregi în fața computerului. Se întâmplă ca după 8 ore de muncă să te doară capul? E foarte probabil ca durerea să fie provocată de ochi, și, mai precis, de oboseala oculară.

La fel ca și în cazul anterior, dacă vrei să nu ieși foarte mult în evidență cu ochelarii tăi pentru PC, poți opta pentru o pereche de ochelari cu un design discret, care să se asemene cu ochelarii de vedere. Tu te vei simți confortabil, iar look-ul tău nu va fi compromis de o pereche de ochelari care poate nu se integrează corespunzător în mediul office.

Ești un cinefil adevărat

Ești la curent cu toate filmele și te uiți la nenumărate seriale în același timp. Recunoști orice referință auzi în legătură cu cele mai cool filme și ești în trend cu toate replicile notabile. S-ar putea să petreci prea mult timp în fața monitorului sau a televizorului, iar ochii tăi să fie obosiți. În această situație, important este să găsești ochelarii Revan potriviți pentru tine.

Dacă vizionarea filmelor se petrece în confortul propriei locuințe, poți opta pentru orice design dorești. Imperios este ca aceștia să dispună de filtre de filtrare a luminii albastre, filtre ce atenuează efectul de reflexie și oferă un contrast optim. Desigur, nu uita de confort, deoarece acesta poate face diferența dintre sesiunile de film plăcute și cele mai puțin plăcute.

Acestea sunt cele mai comune situații în care protejarea ochilor este imperioasă. Desigur, este de preferat ca acest lucru să se întâmple ori de câte ori utilizezi anumite ecrane digitale, mai ales dacă acest lucru se realizează pentru perioade îndelungate.

Ce ochelari îți recomandăm?

Tehnologia din spatele lentilelor Revan este impregnată tuturor ochelarilor pe care noi îi realizăm. Analizează cu atenție produsele din gama noastră pentru a găsi ochelarii revan potriviți pentru tine. Poți opta pentru una din următoarele alternative:

Ochelarii Revan Eternity

Sunt preferați adesea de gameri, datorită proprietăților de filtrare a luminii cu lungimi de undă dăunătoare pentru ochi și a designului tineresc deopotrivă. Pot fi purtați alături de orice tip de căști, fără a fi deranjanți. Rama este realizată dintr-un policarbonat, un polimer termoplastic ce se comportă excelent din punct de vedere a proprietăților fizice. Arată bine, sunt eficienți în protejarea ochilor și se pot achiziționa la un preț extrem de avantajos.

Îi poți analiza aici.

Ochelarii Revan Phantom

Lentilele oferă aceleași beneficii pe care modelul anterior descris le oferă din punct de vedere a proprietăților pe care lentila le prezintă. Se deosebesc prin prisma ramelor, ce dispun de un design diferit. Se pretează utilizării în mediul office, dar și acasă, în intimitate. Sunt disponibil în 4 nuanțe: negru, alb, albastru și argintiu. Ramele sunt realizate din aliaj de aluminiu întărit cu magneziu.

Îi poți analiza aici.

Lentilele de protecție Revan

Se poate ca mulți dintre voi să purtați deja ochelari de vedere cu dioptrii. Limita acestora este că nu filtrează lumina albastră și nu îmbunătățesc contrastul imaginii. Am creat pentru voi special lentilele Revan, care se așază peste ochelarii convenționali, oferind aceleași proprietăți precum Revan Eternity sau Revan Phantom.

Le poți analiza aici.

Îți reamintim că ochelarii din gama Revan nu dispun de dioptrii. Recomandăm achiziția acestora doar pe baza recomandărilor medicale, de la centrele specializate în acest sens. Sănătatea ochilor este extrem de importantă și trebuie tratată cu maximă responsabilitate. Ochelarii Revan, în schimb, se pot folosi fără prescripție medicală, întrucât nu dispun de dioptrii.

Revan Glasses

Povestea Revan a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un produs nou și util în România. Prin intermediul acestui blog, întreaga echipă Revan Glasses face toate eforturile pentru a-ți pune la dispoziție sfaturile necesare pentru a-ți proteja sănătatea.

Lasă un răspuns