Ochelari de gaming

Special proiectați pentru a elimina oboseala, durerile de cap și senzația de ochi uscați!

Te joci mai mult

Fără oboseală

Blochează lumina albastră și îmbunătățesc experiența de gaming

Elimină oboseala oculară și îmbunătățesc calitatea somnului

Filtrează eficient razele UV și atenuează efectul de reflexie

Modele unisex potrivite pentru gaming sau filme

Durabilitate, confort și calitate datorită designului robust

Distracție garantată pentru cei mici și mari deopotrivă

Comandă acum

Alege produsul dorit
  • Revan ThunderRevan Thunder
  • Revan ReaperRevan Reaper
  • Revan Pure Titanium YRevan Pure Titanium Y
  • Revan Pure Titanium XRevan Pure Titanium X
  • Revan OsmiumRevan Osmium
  • Revan VenomRevan Venom

Secțiune FAq

Întrebări frecvente

Te invităm să vizitezi pagina fiecărui produs înainte de a lua această decizie. Probabil că, într-un final, decizia va sta în preferințele tale personale în materie de design, dat fiind faptul că toate modelele prezentate pe această pagină dispun de filtrele necesare blocării luminii albastre emisă de ecrane.

Dacă ai un copil pe care vrei să-l protejezi de efectele nocive ale televizorului, calculatorului, tabletei sau telefonului, alege Revan Kids.

Dacă ai deja ochelari de vedere și dorești un strat în plus de protecție la calculator sau televizor, alege lentilele care se plasează pur și simplu peste ochelarii pe care îi ai deja.

Ai nevoie de ochelari de gaming dacă stai în fața computerului zilnic și vrei să te protejezi de efectele nocive ale luminii artificiale. Recomandăm utilizarea ochelarilor mai ales persoanelor care au probleme cu somnul după sesiunile de gaming nocturne sau suferă de oboseală, dureri de cap și iritații după ce petrec un timp îndelungat în fața calculatorului ori televizorului. Nu există restricții de vârstă.

Sigur că da. Ochelarii Revan protejează ochii de orice ecran digital: tabletă, telefon, televizor, computer, laptop, consolă de jocuri portabilă etc.

Produsele pot fi comandate foarte ușor de pe site și se livrează prin curier rapid. Din momentul în care comanda este confirmată, aceasta va fi livrată într-un interval de 1-3 zile lucrătoare.

Pachetul pe care îl primești, indiferent de produsul comandat, va conține ochelarii, lavetă din microfibră pentru ștergerea și îngrijirea lor, precum și un toc pentru ochelari special creați pentru modelul ales de tine.

Ochelarii sunt UNISEX și au o mărime standard care se potrivește pe orice cap, ajustându-se după o scurtă perioadă de folosire chiar și pe un cap de dimensiuni neobișnuite. În detaliile suplimentare ale fiecărui produs poți găsi și informații despre dimensiuni pe care te invităm să le consulți înainte de a comanda.

Ochelarii se plătesc doar prin ramburs la primirea coletului comandat.

Acceptăm ca produsele Revan Glasses să fie returnate în termen de maxim 14 zile de la data achiziției. Pentru a se returna, trebuie să se îndeplinească următoarele condiții:

  • Atât produsele, cât și accesoriile nu trebuie să prezinte urme folosire, uzură sau deteriorare;
  • Returul să fie făcut în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile (carcasă, lavetă din microfibră)

O dată ajuns în posesia noastră, produsul va fi analizat. Dacă rambursarea a fost acceptată, îți vom oferi banii înapoi sau îți vom oferi o nouă pereche de ochelari, după caz. Costurile de transport sunt suportate de client. Se rambursează doar valoarea produsului.