DESCOPERĂ POVESTEA REVAN

Povestea Revan Glasses a început pe 20 aprilie 2016, când am pus în practică dorința de a crea și de a aduce un lucru nou și în același timp util în România.

În zilele noastre tot mai mulți tineri și adulți aleg sau sunt nevoiți să-și petreacă timpul în fața ecranelor digitale, fie că vorbim despre timpul lor liber ori despre timpul dedicat activităților de muncă sau studiu.

Totodată, din ce în ce mai mulți oameni încep să poarte ochelari de vedere, să sufere de dureri de cap, insomnii, ochi uscați și de oboseală fizică și psihică din cauza acestui obicei.

Acestea sunt doar efectele pe termen mediu provocate de ecrane, însă cele pe termen lung sunt și mai înfricoșătoare.

Problemele pe termen lung pot fi cataracta, astenopia, pinguecula, Alzheimer și alte boli care afectează funcționarea optimă a creierului.

Ecranele în fața cărora petrecem o perioadă lungă de timp sunt responsabile de leziunile acidului docosahexaenoic ce protejează creierul de asemenea afecțiuni.

Fără să ne dăm seama, toate aceste ore petrecute în fața computerului, televizorului, smarphone-ului sau tabletei ne afectează atât sănătatea ochilor cât și pe cea a întregului organism.

Putem spune, așadar, că am devenit puțin îngrijorați cu privire la sănătatea noastră, motiv pentru care am decis că trebuie să găsim o soluție care să ne ajute să combatem toate aceste efecte, mai ales pentru că tehnologia face parte din viața noastră și nu putem renunța la ea.

Putem în schimb să ne protejăm de efectele sale dăunătoare.

Așa s-a născut RevanGlasses.ro.

Creați special pentru a bloca lumina artificială adăugând în același timp un plus de claritate și o îmbunătățire contrastului imaginii, ochelarii Revan sunt realizați din materiale de cea mai bună calitate pentru a oferi durabilitate și confort utilizatorilor.

Lentilele ochelarilor sunt curbate pentru a crea un ”micro-climat” ce ține departe curenții de aer uscat.

Acest lucru ajută foarte mult la menținerea umezelii ochilor și menține o rată normală de clipire, eliminând astfel principala cauză a ochilor uscați.

Prin ochelarii Revan dorim să oferim tuturor posibilitatea de a petrece mult timp în fața ecranelor fără a ne îngrijora de efectele dăunătoare pe care acestea le manifestă asupra sănătății noastre.

Mai mult decât atât, aceștia îmbunătățesc și experiența de utilizare a gadgeturilor de care nu ne putem dezlipi în această eră modernă.

Vezi aici ochelarii!